Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Horn H211 Gyerek Cross Bukósisak (Matt fekete)

29.160 Ft
Szín
 
Méret
Mennyiség:db
Elérhető? Raktáron
Gyártó: Horn
A cikk száma: H211MB-S
Várható szállítás: 2024. május 22.
Szállítási díj: 1.190 Ft
Az ultrakönnyű Horn H211 gyerek bukósisak tökéletes választás minden terepmotoros kalandhoz. A sisak kifejezetten a kényelem és a biztonság jegyében tervezve, így a felhasználó bátran felfedezheti a legvadabb útvonalakat is. A bukósisak súlya mindössze 1150g, így könnyedén viselhető még hosszabb utak során is, anélkül hogy fáradtságot okozna a nyaknak és a vállaknak. A sisak rendelkezik ECER 22.06 európai jóváhagyással, így biztos lehet benne, hogy minden közúton biztonságosan közlekedhet.
Termék címkék:
horn h211mb gyerek cross bukósisak

Termékleírás

A Horn H211 sisak egyesíti a kényelmet és a funkcionalitást. Matt fekete felülete vonzza a tekinteteket, míg az állítható napellenző optimális védelmet nyújt a napsugarak ellen. Az ABS (nagynyomású termoplasztikus gyanta) külső bevonat kiváló védelmet nyújt az esetleges ütések és sérülések ellen. A légcsatornákkal ellátott szellőzőrendszer optimális levegőáramlást biztosít, hogy a viselője mindig friss és kényelmes maradjon.

A sisak belső része kivehető és mosható, így könnyen tisztán és frissen tartható a hosszabb használat során is. Az antiallergén kivehető párnák lehetővé teszik a mosást, így mindig tiszta és higiénikus környezetet biztosítanak a viselőnek. A UV-álló bevonat további védelmet nyújt a káros napsugarakkal szemben.

A Horn H211 gyerek bukósisak különleges kialakítása kifejezetten a szemüvegesek igényeire lett tervezve, így a szemüveg kényelmesen használható a sisak viselése közben is.

Fedezd fel a kalandot, új szinten a Horn H211 gyerek bukósisakkal - a kényelem, a stílus és a biztonság tökéletes egyensúlyával!

Mérettáblázat

Hogyan mérjük meg a fejkörméretet?

A bukósisak megfelelő méretét a szemöldök fölött 1,5 centiméterrel mért fejkörfogat adja meg.

Dimenzió Fejméret (cm)
S 47-49 cm
M 50-52 cm
L 53-55 cm