Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Miért előnyös nyitott bukósisakot választanod?

Miért előnyös nyitott bukósisakot választanod?
Nálunk a TornadoHelmets oldalán több különböző bukósisak típus közül választhatsz, ilyen a nyitott, zárt, felnyitható, és a cross is. A mai blog bejegyzésünkben sorra vesszük a nyitott kategóriák előnyeit, és fontos tudnivalóit.

A prioritáshoz sorolható az, hogy a tavaszi, és nyári időben praktikusabb, mivel sokkal jobban szellőzik a társaihoz képest, és a fel, lehajtható plexinek köszönhetően véd az esetleges környezeti hatásoktól, bogaraktól, szennyeződésektől.

Webáruházunkban számtalan olyan bukósisakokat forgalmazunk, ami napszemüveggel van ellátva, így egy nyári napsütésben tökéletes látást biztosít, valamint a sisakokhoz hozzátartozik a gyors és egyszerű tisztitás.

A TornadoHelmets oldalán számtalan tisztító termékeket találsz, amivel patika állapotban tudhatod a sisakot, valamint még a kivehető bélés is takarítható, ezt a leghatékonyabban béléstisztító szerekkel érdemes. Ezek a termékek eltávolíthatják a kellemetlen szagokat és a szennyeződéseket, valamint antibakteriális hatást fejtenek ki. Ha szinte mindennap viseled a sisakot, akkor érdemes legalább havonta egyszer elvégezni a műveletet.