Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Tudd merre jársz: > >

A felnyitható bukósisak akció egyszerűen kihagyhatatlan ajánlat!

A felnyitható bukósisak akció az a verhetetlen lehetőség, ami mellett nem érdemes elmenned sem szó, sem tett nélkül. Hogy miért tökéletes a felnyitható variáció?

Azért, mert a nyitott és a zárt alternatíva között egyfajta arany középutat alkot.

Nem egyszer nehezen eldönthető, hogy vajon melyik kialakítás a praktikusabb?

A nyitott roppantul hasznos, mert kényelmes viselet, mert komfortosan szellőzik és kis helyet foglal el. A koponyát védi, igaz az arccsont, az áll vagy a fogak biztonsága már nem garantált. A zárt ezzel szemben a fej teljes egészét védőburokkal vonja be.

Sem a felcsapódó kavicsok, sem a gyanútlanul röpdöső rovarok, bogarak nem jelenthetnek gondot. De tény és való, hogy nyári hőségben, a városban araszolva igazán kellemetlen pillanatokat generálhat a plexi alá befülledő levegő.

A fentiekből egyébként jól látszik, hogy az alkalmazás milyensége nagyon is meghatározó. Nem mindegy, hogy egyrészt milyen motorral rovod az utakat, másrészt milyen körülményeket preferálsz a benzingőzös pillanatok átélése során (városi robogós vagy, vagy túramotoros). A tökéletes modell megtalálásához kétségtelenül szükséges az egyedi elvárások pontos ismerete.

A felnyitható bukósisak akció csak rád vár!

Ha egészen idáig nem tudtál düllőre jutni a sisak megválasztásával kapcsolatosan, akkor most az akciónak hála beszerezheted a tökéletes megoldást.

A felnyitható sisak ötvözi mindazon pozitív tulajdonságokat, amiket külön-külön vonzónak találhatsz a nyitott és zárt modellekben. Maximális védelmet garantálhatsz önmagad számára, és ha a városi dugó kellős közepén, ha nem is friss levegőre, de némi fellélegzésre vágysz, akkor könnyedén felnyithatod legújabb szerzeményedet, élvezve a benne összpontosuló, igazán komfortos előnyöket.

Tartalomhoz tartozó címkék: felnyitható bukósisak bukósisak akció