Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Tudd merre jársz: > >

A bukósisak cross kivitelben a fejedre teremtetett!

A bukósisak cross kialakításban amellett, hogy biztonságos feltételeket garantál a fejed számára a benzingőzös pillanatok átéléséhez, még stílusos viselet is egyben. 

Természetesen bár utóbbi sem szőnyeg alá söpörhető pozitívum, mégis az előbbi élvez prioritást. A testi épséged biztosítása a te felelősséged, s ez egyaránt igaz a vezetési karaktered megválasztására és a sisakod megvásárlására.

Mire érdemes odafigyelned akkor, ha a pazar fizikai jegyeken kívül a nem látható, mégis komoly alapot nyújtó belső tulajdonságokra is hangsúlyt fektetnél?

A műanyag héj rétegvastagsága nem mellékes információ. Az öt rétegből álló variációk már abszolút profinak tekinthetőek. Sem rövid, sem hosszútávon nem éri meg ezen spórolnod, hiszen fejed egészsége múlhat a döntéseden. Esned sem kell ahhoz, hogy valamilyen becsapódó tárgy komoly károkat okozhasson neked, esetleg benned. Ám, ha megfelelő feltételeket garantálsz - önmagadnak, akkor a váratlan helyzetek sem jelenthetnek kihívást.

A kivehető és ezzel együtt mosható bélés roppantul praktikus, mivel így könnyedén és gyorsan megoldhatod a higiénikus tisztítást, amire nagy szükség van, különösen az izzasztó, nyári túrák után. A rugalmasság és az ütésállóság az a két jellemző, amikben a legjobban kell szerepelnie a választottadnak. A ruganyossághoz hozzátartozik az is, hogy például az arcpárnákat el tudod-e távolítani, tehát különböző, komfortos paraméterek is tágíthatják a képet.

Az optimális cross bukósisak viselése szinte észrevétlen!

A kis súllyal rendelkező, ám ezzel együtt gyorsan és egyszerűen fixálható modellek nemes egyszerűséggel hordhatóak. A tömeg mértéke azért lényeges kérdés, mert nem mindegy, hogy mekkora súlyt kell a fejednek és nyakadnak pluszban elviselnie.

Tartalomhoz tartozó címkék: cross sisak cross bukósisak