Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Horn H915 ATV Cross Bukósisak - (Matt fekete-fehér)

29.160 Ft
Szín
 
Méret
Mennyiség:db
Elérhető? Raktáron
Gyártó: Horn
A cikk száma: YM-915MBW-XS
Várható szállítás: 2024. május 22.
Szállítási díj: 1.190 Ft

A HORN H915 cross bukósisak egy kiváló választás azoknak, akik kompromisszumot keresnek a könnyűség és a kiváló védelem között. Súlya mindössze 1150g, így nemcsak rendkívül könnyű és kényelmes viselet, de a szemüveg is kényelmesen használható a motorozás során. A sisak belső része levehető és mosható, így mindig frissen tartható és higiénikus marad.

Ezen túlmenően, a HORN H915 cross bukósisak teljes mértékben megfelel az ECER 22.06 európai biztonsági előírásainak, amely biztosítja, hogy biztonságosan mozoghassunk a közutakon, bármilyen kihívást is jelentsen az út.

Termékleírás

Technikai Paraméterek:

Súly: Mindössze 1450 g, ami rendkívül könnyű és kényelmes viseletet biztosít hosszabb utak során is.

Állítható napellenző: Az állítható napellenző lehetővé teszi a könnyű adaptációt a különböző fényviszonyokhoz, így mindig optimális védelmet nyújt a napsugarakkal szemben.

ABS Külső bevonat: A nagynyomású termoplasztikus gyanta (ABS) külső bevonat kiváló védelmet nyújt az ütésekkor és sérülésekkor.

Légcsatorna szellőzés: A légcsatorna szellőzésrendszer optimális levegőáramlást biztosít a sisakon belül, így mindig friss és kényelmes környezetet teremtve a viselőnek.

Speciálisan kialakított aerodinamikus forma: A sisak aerodinamikus kialakítása csökkenti a légellenállást, így növelve a stabilitást és a kényelmet magasabb sebességeken is.

Arcszellőztetés és homlokszellőztetés hátsó kivezetésekkel: Az arcszellőztetés és homlokszellőztetés hátsó kivezetésekkel tovább növelik a levegőáramlást és hűségérzetet a sisakban.

Antiallergén kivehető bélés: A kivehető bélést könnyen moshatjuk, így mindig tiszta és higiénikus környezetet biztosítva a viselőnek.

UV-álló bevonat: Az UV-álló bevonat további védelmet nyújt a káros napsugarakkal szemben, megőrizve a sisak hosszú távú esztétikai értékét.

A HORN H915 cross bukósisak tökéletes választás minden terepmotoros kalandhoz, ötvözve a könnyedséget, a kényelmet és a kiváló védelmet egy modern és stílusos designban.

Mérettáblázat

Hogyan mérjük meg a fejkörméretet?

A bukósisak megfelelő méretét a szemöldök fölött 1,5 centiméterrel mért fejkörfogat adja meg.

Dimenzió Fejméret (cm)
XS 53-54 cm
S 55-56 cm
M 57-58 cm
L 59-60 cm
XL 61-62 cm