Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Fly Racing - Revel Roost protektor

64.730 Ft
Méret
Univerzális
Mennyiség:db
Elérhető? Raktáron
Gyártó: Fly Racing
A cikk száma: M160-151
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: 1.190 Ft

Termék információk:

  • forradalmi BioFoam rögzítőrendszer
  • kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik
  • kialakítása miatt könnyű benne a mozgás
  • eltávolítható és mostható BioFoam réteg
  • számos szellőzőnyílás az optimális légáramlás érdekében
  • alacsony profilú kialakítás

Termékleírás

Fly Racing - Revel Roost protektor

A Fly Racing - Revel Roost protektor egy olyan termék, amely a motorosoknak kiváló védelmet és kényelmet biztosít a kalandjaik során. Ez a protektor forradalmi BioFoam rögzítőrendszerrel rendelkezik, amely maximális stabilitást és biztonságot nyújt.

A Revel Roost protektor rendkívül jó légáteresztő képességgel rendelkezik, így megakadályozza a túlmelegedést és segít fenntartani a kényelmes hőmérsékletet. Kialakítása pedig lehetővé teszi a szabad mozgást, így semmi nem korlátozza a motorosokat a manőverek végrehajtásában.

Az eltávolítható és mosható BioFoam réteg lehetővé teszi a könnyű tisztítást és a higiénia fenntartását. A számos szellőzőnyílás pedig optimális légáramlást biztosít, hogy a friss levegő mindig áramolhasson a protektorba.

A Revel Roost protektor alacsony profilú kialakítása pedig ergonomikus és széles mozgásteret biztosít. Ez azt jelenti, hogy a protektor nem korlátozza a motorosokat a tevékenység közben, így maximális kényelmet és szabadságot nyújt.

Válaszd a Fly Racing - Revel Roost protektort, hogy a motorozás során biztonságban és kényelemben érezhesd magad. Ez a protektor megbízható védelmet nyújt, miközben a légáteresztő képessége és a könnyű mozgás lehetősége a legjobb motorozási élményt nyújtja.