Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Alpinestars - Bionic Action 2022 protektordzseki (Szürke - sárga)

77.330 Ft
Méret
Mennyiség:db
Elérhető? Rendelhető (kb. 8-9 munkanap)
Gyártó: Alpinestars
A cikk száma: M160-394-2XL
Várható szállítás: 2024. május 02.
Szállítási díj: 1.190 Ft

Termék információk:

  • a külső borítás konstrukciója nagyon tartós és légáteresztő
  • CE tanúsítvánnyal rendelkezik
  • habszivacs bélés vállon és a nyakrészen
  • CE tanúsítvány
  • prémium YKK cipzár

Termék címkék:
alpinestars mellény protektor

Termékleírás

Alpinestars - Bionic Action 2022 protektordzseki (Szürke - sárga)

Az Alpinestars Bionic Action 2022 szürke-sárga protektordzseki a védelem, a kényelem és a stílus hatékony kombinációját kínálja minden motoros számára. Ez a dzseki a legfejlettebb technológiával és kiváló minőségű anyagokból készült, hogy a motorozást biztonságosabbá és élvezetesebbé tegye.

A Bionic Action 2022 dzseki ütésálló PE habszivacsot és kemény műanyag páncélzatot tartalmaz, mindkettő CE minősítéssel rendelkezik. A mellkas, a hát, a vállak és a könyökök maximális védelme mellett a dzseki rugalmas kialakítása és személyre szabható pántjai biztosítják a tökéletes illeszkedést és a mozgási szabadságot.

A beépített szellőzőrendszer és a légáteresztő belső anyag hűvösen és szárazon tartja a motorost, még a legforróbb napokon és a legintenzívebb motorozás során is. A dzseki szürke-sárga színösszeállítása és modern designja kiemeli a motorost a tömegből.

Az Alpinestars Bionic Action 2022 szürke-sárga protektordzseki a motorozás minden pillanatát biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi, miközben a motoros stílusosan és biztonságban érezheti magát.