Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

100% - Accuri 2 USA Piros Enduro Szemüveg - Átlátszó plexivel

27.510 Ft
Mennyiség:db
Elérhető? Rendelhető (kb. 8-9 munkanap)
Gyártó: 100%
A cikk száma: M150-574
Várható szállítás: 2024. április 25.
Szállítási díj: 1.190 Ft

Termék információk:

  • polikarbonát üvegek
  • prémium karcolásgátló kivitel
  • a keret rugalmas, de tartós műanyagból készül
  • a keret felépítése nagyobb látóteret biztosít és széles perifériás látást biztosít
  • gyors és egyszerű üvegcserélő rendszer
  • archabja nagy kényelmet és jó tömítést nyújt
  • kompatibilis a FLY orrvédőkkel
  • állítható szíj szemüveg, szélessége 40mm
  • szilikon elemek a heveder belső részén
Termék címkék:
100 accuri szemüveg

Termékleírás

100% - Accuri 2 USA Piros Enduro Szemüveg - Átlátszó plexivel

Az 100% Accuri 2 USA Piros Enduro szemüveg az átlátszó plexivel ellátott kiváló minőségű termék a motorosok számára. A polikarbonát üvegek prémium karcolásgátló kivitelűek, így hosszú távon is biztosítják a kristálytiszta látást és védelmet nyújtanak a karcolások ellen.

A rugalmas, mégis tartós műanyagból készült keret a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készül, így tökéletes illeszkedést és tartósságot biztosít a motorozás során. A keret felépítése nagyobb látóteret és széles perifériás látást biztosít, így könnyedén figyelemmel kísérheted a környezetedet és a kritikus pillanatokat.

A gyors és egyszerű üvegcserélő rendszer lehetővé teszi az üvegek könnyű és gyors cseréjét, így könnyedén alkalmazkodhatsz a különböző fényviszonyokhoz és időjárási körülményekhez. Az archabja kényelmet és kiváló tömítést nyújt, így hosszabb motorozások során sem fog zavarni vagy kellemetlenséget okozni.

Az Accuri 2 USA Piros Enduro szemüveg kompatibilis a FLY orrvédőkkel, így testreszabhatod és további védelmet biztosíthatsz a porszemektől és a széltől. Az állítható szíj szemüveg szélessége 40 mm, amely lehetővé teszi az egyéni testreszabást és optimális illeszkedést. A szilikon elemek a heveder belső részén növelik a tapadást és biztosítják a stabil helyzetet.

Az 100% Accuri 2 USA Piros Enduro szemüveg nemcsak a stílusban, hanem a funkciókban is kiemelkedik. Ez a kiváló minőségű szemüveg a motorosoknak tervezve, akik magas szintű védelmet és kényelmet keresnek a motorozás során. Bízz a 100%-ban és élvezd a zavartalan és biztonságos motorozást ezzel a kiváló szemüveggel!